Rüyada erkek çocuğunu hasta görmek

Rüyada erkek çocuğunu hasta görmek tutumlu bir yaşam süreceğine, sağlığının da yerine geleceğine, kısa süreli de olsa büyük bir başarı kazanacağına, her açıdan eski hayatından çok daha iyi bir duruma girip, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, mal mülk edineceğine, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, elinde bulunan imkânlar ile girdiği bir işte yaşanabilecek sorunlara karşı önlem olarak bir miktar tasarruf yaptığına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, zor zamanların çok eskide kalacağına yorulur.

Rüyada erkek çocuğunu hasta gördüyseniz:

  • Sizden daha tecrübeli bir kişiden yardım isterseniz, ondan olumlu cevap alabilirsiniz.

Rüyada erkek çocuğun hasta olduğunu görmek hak yoluna döneceğine, fakirlerin güleceğine alamet eder.

Rüyada erkek çocuğunu hasta görmek çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına, işveren koltuğunda oturacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine delalet eder.

Rüyada erkek çocuğunun hasta olduğunu görmek yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, çözümsüz sorunları olmayacağına, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine işaret eder.

Rüyada kendi çocuğunu hasta görmek şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine delalettir.

Rüyada hasta bir çocuğa yardım etmek yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına, çok karlı yatırımlar yapacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine işaret eder.

Rüyada hasta çocuğa bakmak çevresi ve toplum tarafından takdir alacağına, çirkin iftiralara uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada hasta çocuğun iyileştiğini görmek zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına ve kendisini bazı konularda ehil kimse durumuna getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendi çocuğunun hasta olduğunu görmek sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine ve bu yüzden kendi kendisine çok büyük bir kızgınlık besleyeceğine ve sürekli kötü düşüncelere kapılacağına, huzurlu hissedileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments