Rüyada erkek çocuğunun hasta olduğunu görmek

Rüyada erkek çocuğunun hasta olduğunu görmek el attığı birçok işte zarar edeceğine, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, maddi açıdan iyi bir işe girileceğine, karşısına hayırlı kapıların açılacağına bu sayede kurtuluşunun da kesin olarak gerçekleşeceğine, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına, bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına ve ailesine de son nefesine kadar bakıp, onları rahat ettireceğine, işlerinde çok başarılı olacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, zor zamanlar geçirileceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına alamet eder.

Rüyada erkek çocuğunun hasta olduğunu gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin size bağlılıklarını veya sadakatlerini test etme arzunuzla başa çıkmakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada erkek çocuğun hasta olduğunu görmek eline geçecek büyük miktarda parayla kendi işini kuracağına, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğunun hasta olduğunu görmek hayırlı bir iş için sevilen bir kişiden yardım istenmesine rağmen amaca ulaşılamayacağına, kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğunu hasta görmek hayırlı kazançlar elde edeceğine, hayali kurulan herşeye sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada çocuğun hasta olduğunu görmek işlerin her geçen gün daha büyük başarı ve kazanç sağlayacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine delalettir.

Rüyada çocuğun hastalandığını görmek her işte kendisi kadar ailesinin de onayını alma ihtiyacı içinde olan rüya sahibinin izlediği yolun doğru olduğuna ve kar dolu işler sonrasında büyük taşınmazlar alacağına, allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir çocuğun hasta olduğunu görmek borçlarının kapacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada hasta çocuğunun yürüdüğünü görmek işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine alamet etmektedir.

Rüyada çocuğunun hasta olduğunu duymak hastalandıktan sonra aklının başına geleceğine, bereketin ve verimin geleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments