Rüyada kendi çocuğunun hasta olduğunu görmek

Rüyada kendi çocuğunun hasta olduğunu görmek maddi imkânlarının artacağına, sıkıntılarının biteceğine, başının belaya girmeyeceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına, elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına, kurtuluş yollarına ulaşacağına, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, hayatı boyunca türlü aksilikler ve sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına, acı veren durumların vuku bulacağına, huzurlu hissedileceğine rivayet eder.

Rüyada kendi çocuğunun hasta olduğunu gördüyseniz:

  • Bazı kazançlarınız olabilir veya farklı yerlerden para alabilirsiniz.

Rüyada erkek çocuğun hasta olduğunu görmek mutluluktan, bolluktan, paradan, rızıktan, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine, eş ve çocuk sıcaklığını tadacağına işaret etmektedir.

Rüyada çocuğu hasta görmek ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine ve bu yüzden insanlara olan güvenin sarsılacağına, her türlü fırsatın değerlendirilip, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına işaret eder.

Rüyada bir çocuğun hasta olduğunu görmek borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine, çok hayırlı işlere gireceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına yorulur.

Rüyada çocuğun hastalandığını görmek yeni işler peşinde koşulacağına, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine delalettir.

Rüyada çocuğun hasta olduğunu görmek çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının çocuğunu hasta görmek evdeki nimetin çoğalacağına, evinde ve işinde yardımcıları olacağına tabir olunur.

Rüyada hasta çocuğunun yürüdüğünü görmek hayat içinde yeni ve bembeyaz bir sayfa açılacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada çocuğunu hasta görmek uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, para sıkıntısından kurtulacağına, ilerleyeceğine, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
4 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Serap ozer

Ruya da kanser kız olan çocuğumla el ele tutuşup kurtuluş yolu arıyordu dış kapıyı ariyoduk bulamiyoduk

Reyhan

Günaydın Hayırlı Sabahlar İNŞALLAH
Rüyamda küçük oğlumu kanser olmuş gördüm.Yurumunuz için Teşekkür Ediyorum.