Rüyada erkek çocuğun hasta olduğunu görmek

Rüyada erkek çocuğun hasta olduğunu görmek gözyaşının kuruyacağına, mutlu ve güzel günlerin geleceğine, kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına ve rüya sahibine dua edeceğine, vefakar bir insan olunacağına, hayatını ailesine adayacağına, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, eline çok yüklü miktarda kazanç geçeceğine, maddi gücünün de daimi olacağına, eski hayatını geride bırakıp, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına işaret eder.

Rüyada erkek çocuğun hasta olduğunu gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kimsenin ya da kimselerin fazla üzerine düşmeniz sizin hakkınızda olumsuz düşünülmesine sebep oluyor.

Rüyada erkek çocuğunu hasta görmek sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına, bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine delalettir.

Rüyada erkek çocuğunun hasta olduğunu görmek rüya sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, kırgınlık ve küskünlük yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğun hasta olduğunu görmek saygın biri haline geleceğine, inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine delalettir.

Rüyada çocuğunun hasta olduğunu görmek işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, büyük emekler vereceğine ve canını dişine katacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendi çocuğunu hasta görmek maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, sıkıntılı, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine delalettir.

Rüyada çocuğunun hasta olduğunu duymak kazancını birkaç kat arttıracağına, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına rivayet eder.

Rüyada hasta bir çocuğa yardım etmek hasretin biteceğine, istenilen bir eşyaya, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, çok istediklerinin allah tarafından çalışması ve inanması karşılığında kendisine nasip edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada hasta çocuğa yardım etmek para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine, işlerinin bozulacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
4 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Ayşe

Selamın aleykum. Benim gerçek hayatta bir kızım var ve gözlerinden hasta olarak doğdu,kayması var. İkinci cocuk yapmak konusunda tedirginiz.Rüyamda da bir erkek çocugumun oldugunu ve onun gözlerinin kaydıgını gördüm. O da mı aynı sorunu yaşayacak diye Cok üzülmüştüm.

Benim adım güiten

Tanıdığım çok sevdiğim gerçek hayattada hasta olan bir erkek çocuğun çok kötü hasta olduğunu gördüm çok ağiıyordum