Rüyada kendi çocuğunu hasta görmek

Rüyada kendi çocuğunu hasta görmek dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına, allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini görmeyi nasip edeceğine, sıkıntısız, sorunsuz ve çilesiz bir dönem geçireceğine bu sürede kendisi için çok faydalı, verimli ve bereketli işler yapacağına, her işinin ağız tadıyla ve kolaylıkla hallolacağına, sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, çok büyük adımlar atılacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, malvarlığının çok daha artacağına, kendisini allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendi çocuğunu hasta gördüyseniz:

  • İnsanlarla sürtüşme meylindesiniz.

Rüyada hasta bir çocuğa yardım etmek hayatı boyunca eşi ile hoş muhabbette kalacağına, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkek çocuğunun hasta olduğunu görmek alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, gözlerindeki yaşın kuruyacağına ve gönül yaralarının iyileşeceğine işarettir.

Rüyada çocuğunun hastalandığını görmek elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yüzünün güleceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine işarettir.

Rüyada kendi çocuğunun hasta olduğunu görmek bir süreliğine de olsa kemer sıkmak gerekeceğine, yeni yerler göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir çocuğun hasta olduğunu görmek karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına inanılır.

Rüyada çocuğun hasta olduğunu görmek bol kazançlı günler geçireceğine, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına işaret eder.

Rüyada hasta çocuğu görmek geri plana düşeceğine, çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine yorulur.

Rüyada hasta çocuğun iyileştiğini görmek kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine çok inandıracağına, yolculuğa alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments