Rüyada bir erkeğin elinde kına görmek

Rüyada bir erkeğin elinde kına görmek kimseye muhtaç olmadan, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, birlikte çok kazanç sağlayacak bir işe gireceklerine, rüya sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine, korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, kırgınlık ve küskünlük yaşanacağına, işini layığı ile yerine getireceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına, çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine rivayet eder.

Rüyada bir erkeğin elinde kına gördüyseniz:

  • Belli konuları sakin şekilde ele almanız coşkulu veya ani tepkiler vermenizden daha faydalı sonuçlar verebilir.

Rüyada erkek eline kına yakmak kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, şifa ve moral bulacağına alamet eder.

Rüyada erkeğin elinde kına görmek telafisi mümkün olmayan hatalar yapılacağına, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada eli kınalı erkek görmek ruhunun dinleneceğine, gönlünün ferahlayacağına, sıkıntılı ve stresli ortamlara girileceğine delalet eder.

Rüyada bir erkeğin elinde kına görmek ona şifa olmayacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına delalet eder.

Rüyada erkek elinde kına görmek zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına ve kendisini daha rahat hissedeceği bir döneme gireceğine, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına tabir olunur.

Rüyada erkeğin ellerini kınalı görmek zararlarını telafi edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere ulaşacağına, bir an bile üzülmesine dayanamayacağı için onun mutluluğu için elinden gelen her şeyi yapabileceğine inanılır.

Rüyada erkeğin eline kına yakmak aile bireyleri arasında yaşanan kırgınlıkların ve dargınlıkların son bulacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının elinde kına görmek anne baba kavgası ile uğraşılacağına, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments