Rüyada erkeğin cam sildiğini görmek

Rüyada erkeğin cam sildiğini görmek kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına ve çok uzun sürmeyecek bir işten yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, işlerin düzene gireceğine, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına, yolunda gideceğine, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine, uzun bir süreden beri özlem duyulan bir kişiye kavuşulacağına, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına, içinde bulunduğu bu durumdan kurtulmak için çözüm yolu arasa da bulamayacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına delalettir.

Rüyada erkeğin cam sildiğini gördüyseniz:

  • Başkalarına yapacağınız yardımlar, paylaşacağınız bilgiler veya diğerleri için zaman harcamanızın şimdi veya sonra karşılığını görebilirsiniz.

Rüyada erkeğin cam sildiğini görmek değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, ancak rüyayı gören kişinin kendisine el atması sayesinde toparlanacağına yorulur.

Rüyada cam silmek temizlik yapmak kişinin bir çocuk gibi şen ve coşkulu günler geçireceğine, zorluklarını aşmayı bileceğine yorulur.

Rüyada cam silmek sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına, muradına ereceğine tabir olunur.

Rüyada yağmurda cam silmek allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına ve günahkâr olan kimseleri yolundan çevireceğine yorulmaktadır.

Rüyada pencere camını silmek sabit geliri olacağına, işlerini yoluna sokmaya çalışırken daha kötü bir duruma düşeceğine işaret eder.

Rüyada araba camı silmek iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine, hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına ve iflas etmeyeceğine işaret eder.

Rüyada başkasının camını silmek karanlık geçen bir dönemin sona ereceğine, ön plana çıkacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kirli cam silmek evdeki hesabın çarşıya uymayacağına, anne ve baba ile iplerin kopma noktasına geleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Hasan

Merhaba
Rüyada
Karsi komşum adam kendi camlarını siliyordu ve aferin cam silmeyi de biliyormuş dedim