Rüyada başkasının camını silmek

Rüyada başkasının camını silmek sıkıntılardan kurtulup ferahlamaya, bir sebeple biraz daha azim ve sabır göstermesi gerektiğine, bu şekilde davranırsa istediği herşeye rahat bir şekilde ulaşacağına, yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine, sonra kendi işini kuracağına, hedeflere ulaşamayacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, büyük bir karar alarak, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına, ilerleyeceğine, kalkınacağına inanılır.

Rüyada başkasının camını silmek gördüyseniz:

  • Söylenenlerin ya da tavsiye edilen şeylerin altında yatan nedenleri araştırmanızda fayda var.

Rüyada cam silmek temizlik yapmak sonunda mutlu olacağına, bilakis malının çoğalacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada evin camını silmek alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, zorlukların çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada pencere camı silmek kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine ve aile huzurunun da kaçacağına işarettir.

Rüyada otobüs camı silmek kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, elini attığı işleri yakın zaman içinde çok hayırlı bir şekilde ileri götüreceğine inanılır.

Rüyada cam sildirmek rahata kavuşacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine, maddi durumunu düzelterek hemen işlerini yoluna koyacağına delalet eder.

Rüyada başkasının camını silmek çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına, yardıma muhtaç herkese büyük yardımlarda bulunulacağına işarettir.

Rüyada başkasının evinde cam silmek böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, allah’a yakışır şekilde bir hayat süreceğine rivayet eder.

Rüyada yağmurlu havada cam silmek atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments