Rüyada cam silmek

Rüyada cam silmek şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, aşama göstermeyeceğine, bolluğa ve berekete kavuşacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine, kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, rüyayı gören kişinin keyfinin kaçacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cam silmek gördüyseniz:

  • Abartılı tepkilerden kaçınmanızda fayda var.

Rüyada pencere camı silmek gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, çok rahat bir hayat süreceğine yorulur.

Rüyada otobüs camı silmek büyük başarılara kazanılacağına, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada pencere camını silmek projelerinin beklediği ilgiyi ve takdiri alacağına, yaptığı her işte insanların takdirini toplayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının cam sildiğini görmek atacağı her adımı önceden düşüneceğine ve ailesini utandırmadan yaşayacağına, elinin darlık görmeyeceğine ve aldığı hayır duaları nedeniyle kazalardan uzak yaşayacağına delalet eder.

Rüyada cam sildirmek büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, kısmetinin de açılacağına rivayet eder.

Rüyada evin camını silmek heveslerinin de azalacağına, kendisi için neyin doğru, neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada cam silmek temizlik yapmak geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, ruhen ve bedenen iyileşeceğine, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada erkeğin cam sildiğini görmek atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments