Rüyada erik ağacı çiçeği görmek

Rüyada erik ağacı çiçeği görmek hayalkırıklıklarının giderileceğine, gözyaşının dineceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, eğlenceli ve güzel günlere kavuşacağına, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, mutluluğun günden güne daha da artacağına, kökten çözüm bulamaması halinde huzurunun sürekli bozulacağına, insanlar tarafından tanınacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına veya aldığı iyi eğitimi doğru firmalarda değerlendirme şansı bularak hayal ettiği kariyer için her türlü iyi şartı ele geçireceğine yorulur.

Rüyada erik ağacı çiçeği gördüyseniz:

  • Mutlaka zorlamak istiyorsanız, karda bile iz bırakmadan ilerlemenizde fayda var.

Rüyada çiçekli erik ağacı görmek parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine yorulur.

Rüyada erik ağacı çiçeği görmek satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına, yeni bir sosyal hayata adım atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada erik ağacının çiçek açtığını görmek içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına, borcunuz varsa borcunuzdan kurtulacağınıza rivayet etmektedir.

Rüyada çiçek açmış erik ağacı görmek işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine delalettir.

Rüyada erik çiçeği görmek kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, her yaptığının arkasında destek veren ailesine karşı da iyi bir evlat olarak karşılık vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada ağaçtan sarı erik toplamak ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına ve sinirlerinin yıpranmış olmasından dolayı sevdiği kişileri biraz üzebileceğine, mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada ağaçtan erik yediğini görmek ekonomik şartlarının iyileşeceğine, bunun da rüya sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada ağaçta kırmızı erik görmek tutuklu olan kimselerin ise beraat alıp özgürlüğüne kavuşacağına, tamamen içine kapanacağına, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments