Rüyada ağaçtan erik yediğini görmek

Rüyada ağaçtan erik yediğini görmek para meselelerinde gurur yapan kişinin borçlarını kapatamadığı bir zamanda ailesine durumu açarak yardım alacağına, tüm düzenin alt üst olacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, girilecek olan işlerde çok saygın kişiler ile çalışılacağına, işleri yoluna koymak ve sorunlu durumu toparlamak için çok çaba göstereceğine, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, verimin, bolluğun ve bereketin düşeceğine, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, kurulu bir düzene kısa yoldan ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada ağaçtan erik yediğini gördüyseniz:

  • Birçok şeyi abartılı olarak ele almaya eğilimlisiniz.

Rüyada ağaçtan erik yediğini görmek bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah erik yediğini görmek endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, hastalıklarını yeneceğine işarettir.

Rüyada erik yediğini görmek kendini insanlara yardım etmeye adayacağına, zamanında çok çalışmasının ve karlı yatırımlarının karşılığını şimdi daha az yorularak ve daha az çalışarak alacağına inanılır.

Rüyada birinin erik yediğini görmek planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine bu sayede de hem kazancının hem de huzurunun artacağına, sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına işaret etmektedir.

Rüyada bebeğe erik yedirmek kötü giden işlerin düzeleceğine, hayatının kolaylaşacağına, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin yeşil erik yediğini görmek dünya mallarına karşı hırslanacağına, doğru arkadaşlıklar, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına inanılır.

Rüyada başkasının erik yediğini görmek sevdikleri ile birlikte olacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, geçim derdi ve telaşı içine düşeceğine yorulur.

Rüyada yeşil erik yediğini görmek iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, aile hayatında çok büyük mutluluklar duyacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments