Rüyada erik çiçeği görmek

Rüyada erik çiçeği görmek yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, atılacak adımla birlikte çok iyi bir mevkiye giden bir yolun açılacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine, dargınların ve kırgınların barışacağına, kişinin bir süre çözüm yolu bulamayıp, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine, maddi durumun düzeleceğine ve sevinçli ve mutlu haberler alınacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine, geçim sıkıntısı yaşanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada erik çiçeği gördüyseniz:

  • İş hayatınıza dikkat edin.

Rüyada erik ağacının çiçek açtığını görmek aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına ve hep alın terini yiyeceğine delalet eder.

Rüyada erik ağacı çiçeği görmek içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine, aklından ve gönlünden geçen isteklerinin de allah tarafından kendisine nasip edileceğine rivayet eder.

Rüyada erik çiçeği görmek kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada çiçek açmış erik ağacı görmek sorunlarının tamamen biteceğine, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına delalet etmektedir.

Rüyada çiçekli erik ağacı görmek yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, kişinin işlerinin yoluna gireceğine yorulur.

Rüyada büyük erik yemek eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine işarettir.

Rüyada oruçlu iken erik yemek yalandan uzak durup, ruhsal korkularından da arınacağına, aksiliklerin birbiri ardına yaşanacağına yorulur.

Rüyada erik ağacını kesmek anne ve baba duası alınacağına, yardıma ihtiyaç duyacağına, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments