Rüyada enkaz altında kalmak

Rüyada enkaz altında kalmak karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına, variyetinin her geçen gün artacağına, ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, büyük bir rahatlama yaşayacağına, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, kısmetlerin artacağına alamet eder.

Rüyada enkaz altında kalmak gördüyseniz:

  • Rekabete girmekten çekinmemeniz ortaya çıkacak işlerin kalitesini bozabilir, dikkatli olmalısınız.

Rüyada enkaz altında kalmak bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına ve başarıları ile adından söz ettireceğine rivayet eder.

Rüyada depremde enkaz altında kalmak başarısız olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, böylece rüyayı gören kişinin, sorunlarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada deprem enkazı altında kalmak yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, bu durumla doğru orantılı olarak da getiri sağlayacağına, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada enkazda kalmak kendisini çok üzen bir olay yüzünden uzunca bir süre toparlanamayacağına, ticaretinin gelişeceğine, rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına alamet eder.

Rüyada enkaz altından çıkmak sıkıntılarının allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine inanılır.

Rüyada birini enkaz altında görmek kazançlı bir çalışmaya ortak olunacağına, rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine delalet eder.

Rüyada enkaz altından kurtulmak ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yangın enkazı görmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments