Rüyada deprem enkazı altında kalmak

Rüyada deprem enkazı altında kalmak kompleksinden ve egosundan kurtulacağına, sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, atılan adımların daha iyi bir şekilde düşünüleceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına, kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine, kurtuluşu bulacağına, hayırlı kısmetler alacağına ve allah’a şükredecek durumlara geleceğine tabir olunur.

Rüyada deprem enkazı altında kalmak gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizde bir hastalık olabilir.

Rüyada deprem enkazı altında kalmak iş dünyasındaki prestijin azalacağına, umutlarının boşa çıkmayacağına alamet eder.

Rüyada depremde enkaz altında kalmak kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine ve çok büyük umutlar ile girdiği bir işten büyük zararla çıkacağına, darlığa ve yokluğa düşeceğine tabir olunur.

Rüyada enkaz altında kalmak kazancının artacağına ve uğradığı zararları yakın bir zaman içinde telafi edeceğine, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada deprem enkazı görmek bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine, sevdiğine kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada enkazda kalmak yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine rivayet eder.

Rüyada enkaz altından kurtulmak eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada birini enkaz altında görmek zarar etmeyeceğine, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına, ticarette şansının düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada enkaz altından çıkmak projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments