Rüyada yangın enkazı görmek

Rüyada yangın enkazı görmek bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine ve bundan sonrasının çorap söküğü gibi geleceğine ve kişinin eski gücüne, inancına, kudretine, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine, sonradan da çok üzüleceğine ve pişman olacağına, sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yangın enkazı gördüyseniz:

  • Kafanızdakileri dile getirebilirsiniz.

Rüyada yangın enkazı görmek gerek görürse insanların içine fitne sokacağına, ayaklarının yere basması yerine daha hayalci davranan rüya sahibinin ailesiyle arasında da geri dönüşü zor sıkıntılar ve kavgalar yaşanacağına inanılır.

Rüyada enkazdan çıkmak rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, mallarının artacağına, şansının açılacağına, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine işaret eder.

Rüyada enkaz altından kurtulmak yardıma ihtiyaç duyacağına, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine, ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına tabir olunur.

Rüyada enkazdan kurtulmak kazalardan ve belalardan korunacağına, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına delalettir.

Rüyada depremde enkaz altında kalmak kendi hataları ile yüzleşeceğine, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına, hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine yorulmaktadır.

Rüyada uçak enkazı görmek rızkının her geçen gün daha da artacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına işaret eder.

Rüyada deprem enkazı altında kalmak kaza ve belaların çıkmayacağına, eşiyle arasında istediği gibi yakınlaşmaların olmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada inşaat enkazı görmek başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments