Rüyada enkazda kalmak

Rüyada enkazda kalmak sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, hasret gidereceğine, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine, evlerin ayrılacağına, hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, işlerini tek başına yöneteceğine, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eldeki paranın deyim yerindeyse suyunu çekeceğine, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada enkazda kalmak gördüyseniz:

  • O nedenle tartışma ortamlarından uzak durmaya bakın.

Rüyada enkazda kalmak meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine inanılır.

Rüyada enkaz altında kalmak anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına, tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine rivayet eder.

Rüyada depremde enkaz altında kalmak anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, dinç kalacağına, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine rivayet eder.

Rüyada deprem enkazı altında kalmak maddi sıkıntılardan kurtulmaya, atılan adımların ve ele geçen fırsatların pek kazanç getirmeyeceğine delalettir.

Rüyada birini enkaz altında görmek hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve rüya sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada inşaat enkazı görmek huzuru yakalayacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, hayal edilen eve kavuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada ev enkazı görmek hem de sevdiklerinin olacağına, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine rivayet eder.

Rüyada uçak enkazı görmek iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments