Rüyada birini enkaz altında görmek

Rüyada birini enkaz altında görmek âlim kimselerden feyz alacağına bu sayede din konusunda insanlara yol gösterecek kadar bilgili hale geleceğine, neşesinin ve huzurunun yerine geleceğine, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, helal lokma yiyen rüya sahibinin rızkının da sürekli artacağına, çok mutlu olacağına, sevineceğine, kazancı ile ailesini çok rahat şekilde geçindirebileceği gibi çevresindeki pek çok kişiye de faydalı olacağına, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına delalet eder.

Rüyada birini enkaz altında gördüyseniz:

  • İşlerinize karışan veya size kendinizi yetersiz hissettirmeye çalışan kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada deprem enkazı altında kalmak tanıdığınız birinin eli ve diliyle insanları rahatsız ettiğine, düzeninin yeniden sağlanacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada enkaz altında kalmak sorunlarından kurtulacağına, kişinin bu yeni düzene kendisini adapte etmekte zorlanacağına işarettir.

Rüyada enkaz altından kurtulmak olmayı hedeflediği makama da oturacağına, gelişiminin hız kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birini enkaz altında görmek kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, itibar kaybedeceğine, ayıplanacağına yorulur.

Rüyada enkaz altından çıkmak büyük başarılar ve ödüller kazanılacağına, çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada depremde enkaz altında kalmak mirasa, sağlığının da bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada enkazdan çıkmak kaderinin yüzüne güleceğine, hayatının kolaylaşacağına, sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada ev enkazı görmek iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
5 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Remzi Kibar

Rüyada sevgilimi enkazın altından kurtarmaya çalışıyordum. Tuttuğumu hulk gibi arkaya fırlatıp yararak ona geliyordum ama ulaşamadan uyandım

Asosyetik

Dün gece rüyamda evin yakınında iş kazası olarak olan olayda arkadaşım ve amcası enkaz altında kaldı ve her şey o kadar gerçekti ki

Mahsum

Rüyamda bir binaların salladığını görüyordum sonra bir kaç bina yıkılıyordu sonra devlet dairesi yıkılıyordu sonra hastanenin yarısı çöküyordu o esnada ben ve bütün akrabalarım da bir binanın salçaği altında duruyorduk kardeşimde o hastenede kalıyordu sonra bizde altında durduğumuz binanın belki yıkılır diye altından kaçıyorduk sonra kardeşimde hastanede enkazın altında kalıyordu