Rüyada eltiyi dövmek

Rüyada eltiyi dövmek sıkıntılarından kurtulacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, mutlu olacağına ve güleceğine, ev içinde de, işte de mutlu olunacağına, büyük bir ikilemde kalacağına, çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, bu yüzden bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, verilen emeklerin kısa süre içinde getiri sağlamak yerine zarar vereceğine delalettir.

Rüyada eltiyi dövmek gördüyseniz:

  • Sadece nasıl ilerleyeceğinizi şemalandırmanız gerekiyor.

Rüyada eltiyi dövmek herkesin yardımına koşacağına, bedeninin şifaya kavuşacağına yorulur.

Rüyada eltisini dövmek rakiplerine karşı fark atacağına, maddi olarak üstünlük elde edeceğine, mesleğine dört elle sarılacağına alamet eder.

Rüyada eltiyi öpmek mutlu ve zengin bir kişi olunacağına, alnına sürülen lekeden allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına inanılır.

Rüyada eltiyi hamile görmek imkanlarının artacağına, başarılı bir kişi olacağına, yaptığı işlerle çok ses etireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kayın ve elti görmek anne baba duasının alınacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine işaret eder.

Rüyada eltisini hamile görmek umutlarının ve emeklerinin boşa gitmemiş olacağına, rahatsızlıkların şifa bulacağına delalet eder.

Rüyada eltiye kızmak sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine, kırılan bir kalbin tamir edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kaynana ve elti görmek uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, heveslendiği işlerden allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments