Rüyada eltisini hamile görmek

Rüyada eltisini hamile görmek aile bireylerinden birine iş kurulacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, dilini yalandan, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine, ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına ve variyeti ne oranda artarsa o kadar sadaka ve zekât vereceğine, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, sevdiği kişilerden aldığı destek sayesinde kendisini biraz toparlayacağına, şu anki maddi durumunun ilerleyen yıllarda katlanarak artacağına alamet eder.

Rüyada eltisini hamile gördüyseniz:

  • Diğerlerinin planları ya da amaçları sizden farklı olabilir.

Rüyada eltiyi hamile görmek müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına işarettir.

Rüyada eltisinin hamile olduğunu görmek işinin gücünün rast gideceğine ve hayırlı uğurlu olacak başlangıçların yapılacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına rivayet eder.

Rüyada eltimin hamile olduğunu görmek dinin emirlerini hiçe sayacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına işarettir.

Rüyada eltisini hamile görmek en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada eltini hamile görmek daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, malının üstüne mal, parasının üstüne para ekleyeceğine delalet eder.

Rüyada eltimi hamile görmek üzerinde baskı kurmak isteyen insanların varlığını fark edip önlem alacağına, illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına yorulur.

Rüyada eltinin hamile olduğunu görmek kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine alamet etmektedir.

Rüyada eltiyi öpmek rakiplerin her konuda fark atacağına, işlerinin yoluna gireceğine, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments