Rüyada eltiyi öpmek

Rüyada eltiyi öpmek kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına, maddi gücünü yitireceğine bu nedenle de çok kötü günler geçirmek zorunda kalacağına, sosyal hayatta rüyayı gören kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine, hanesinde iyi geçimin hüküm süreceğine, ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, dertlerin dermanının bulunacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kazancın çoğalacağına, muradın gerçekleşeceğine, ticarette şansının düşeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada eltiyi öpmek gördüyseniz:

  • Bazı iş bağlantılarınızın sonuçları istediğiniz gibi olmayabilir.

Rüyada eltiyi öpmek maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, huzura erileceğine, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elti kayın görmek maddi konuların çözüme kavuşacağına, kendisini bir süre dış dünyadan ve insanlardan soyutlayacağına tabir olunur.

Rüyada eltiyi dövmek kısmetinin kapanacağına, işinden ekmeğinden olacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına inanılır.

Rüyada eltimle kavga etmek kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına, sıkıntılı ve çok büyük maddi zararlara uğrayacağı bir döneme gireceğine yorulur.

Rüyada eltisini hasta görmek ticaret hayatını ilerleteceğine, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine alamet etmektedir.

Rüyada eltinin hamile olduğunu görmek ruhen rahatlığa erileceğine, yeni kapılar açılacağına ve uzun sürecek bir birlikteliğe girileceğine yorulur.

Rüyada elti ve kaynını görmek ancak daha sonra çok büyük bir pişmanlık yaşayıp kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına yorulmaktadır.

Rüyada eltini görmek güzel sözler işitmesinin yanında iyi haberler de alacağına, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments