Rüyada eltisinin hamile olduğunu görmek

Rüyada eltisinin hamile olduğunu görmek çok başarılı işler ve atılımlar gerçekleştirileceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine, yapılan yardımların ardından bol hayır duası alınacağına, çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, ferah bir eve geçileceğine, kötü yollara gireceğine, çok kötü olaylar yaşayacağına ve aile hayatında huzursuzlukların başgöstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eltisinin hamile olduğunu gördüyseniz:

  • Teknolojik, elektrik elektronikle ilgili veya uzay ya da havayla bağlantılı konularda da, aksilikler veya sorunlar yüzünü gösterebilir.

Rüyada eltisini hamile görmek zor durumlara düşeceğine, kendisini allah’a yakın hissedeceğine işarettir.

Rüyada eltimi hamile görmek uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına ve acısının da kolay kolay dinmeyeceğine, çok büyük ve anlamlı çalışmalara imza atacağına tabir olunur.

Rüyada eltini hamile görmek büyük kazançlar getireceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, sevdikleri ve ailesi ile çok mutlu olacağına rivayet eder.

Rüyada eltinin hamile olduğunu görmek rahatlık içinde yaşayacağına, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına rivayet eder.

Rüyada eltimin hamile olduğunu görmek zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine ve maddi olarak büyük bir darbe alacağına delalettir.

Rüyada eltisinin hamile olduğunu görmek karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, evlendiklerinde eşleri tarafından çok sevileceklerine ve saygı göreceklerine, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına delalet etmektedir.

Rüyada eltiyi hamile görmek yolculuğun hiçbir yarar getiremeyeceğine, daha sonra sevdiği tecrübeli bir kişinin vereceği fikirler sayesinde durumu düzelteceğine alamet eder.

Rüyada elti kayın görmek aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments