Rüyada eltimin hamile olduğunu görmek

Rüyada eltimin hamile olduğunu görmek ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına, sonunda maddi zarara gireceğine, yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, çok sevilen ve sayılan biri haline geleceğine, onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine, yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, elinin darlıktan, bedeninin hastalıktan, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına işarettir.

Rüyada eltimin hamile olduğunu gördüyseniz:

  • Ciddi yapıda bir erkekle tanışabilirsiniz.

Rüyada eltisini hamile görmek bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına alamet etmektedir.

Rüyada eltinin hamile olduğunu görmek yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına ve büyük adımlar atıp hayat içinde çok iyi bir seviyeye gelineceğine delalet eder.

Rüyada eltisinin hamile olduğunu görmek giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine ve anne tarafından bir akrabanın vereceği destek sayesinde eğitim konusunda bir adım atılacağına, sorunların çözüleceğine ve hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına tabir olunur.

Rüyada eltiyi hamile görmek bankadaki hesabının büyüyeceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına yorulur.

Rüyada eltimin hamile olduğunu görmek her iki tarafında konuyu kapatmaya yanaşmayacağına, hoşgörülü biri olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada eltimi hamile görmek eskisinden çok daha motive olmuş şekilde hareket edeceğine, bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine ve kazanılacak para ile yardıma muhtaç insanlara da çok büyük yardımda bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada eltini hamile görmek iyi hissedileceğine, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına işarettir.

Rüyada eltisini ölmüş görmek elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments