Rüyada mezar seçmek

Rüyada mezar seçmek hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, evine bereketin, rahmetin ve allah’ın lütuflarının yağacağına, bu sayede parasal sıkıntılarının sona ereceğine, helal lokma yemesiyle beraber, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına, kişinin gaflet ve delalete düşeceğine, çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, üzerinde devamlı bir sıkıntının hasıl olacağına, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada mezar seçmek gördüyseniz:

  • Küçük bir işe atılmak veya farklı yerlere iş başvurusunda bulunmak olumlu sonuçlar doğurabilir.

Rüyada mezar yeri seçmek uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, işlerinin yolunda gideceğine, başarılarının daim olacağına delalet eder.

Rüyada kendine mezar seçmek işten ve güçten el etek çekileceğine, rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına, işinin de hep yürüyeceğine rivayet eder.

Rüyada mezarlık seçmek dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına, her iki konuda da gönlünden geçenlerin allah tarafından kendisine nasip edileceğine, şansının kendinden yana olacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezar seçmek çok büyük destek vereceğine ve zarara girmesine engel olacağına, hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, rahatının yerine gelip, yüzünün güleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yol seçmek sorunlarını aşacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada nohut seçmek maddi sıkıntı içine düşüleceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, sıkıntıların ve sorunların hızlı bir şekilde çözüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada patlıcan seçmek dertlerin artacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine, işinden anladığı için öncelikli olarak tercih edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çorap seçmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments