Rüyada çilek fidesi dikmek

Rüyada çilek fidesi dikmek ün salacağına, baş ağrısına ve huzursuzluğa neden olan olayların son bulacağına, pembe gelinlik ise henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine, verilen sözlerin yaşanack sorunlar yüzünden gerçekleştirilemeyeceğine, özellikle maddi fırsatları kaçırmayacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, aile hayatında da çok büyük mutluluklar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada çilek fidesi dikmek gördüyseniz:

  • Acelecilikten kaçınmanız gerekiyor.

Rüyada çilek fidesi dikmek kişinin gaflet ve delalete düşeceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına yorulur.

Rüyada çilek fidesi görmek huzursuzlukların veya sorunlu durumların çözülmesiyle beraber rüya sahibinin iş hayatında da kendisini çok iyi hissedeceğine, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, hayatının daha kolay hale geleceğine alamet eder.

Rüyada domates fidesi dikmek allah katında yükseleceğine, düşmanlarından kurtulduktan sonra iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına inanılır.

Rüyada marul fidesi dikmek kararlarına saygı duyulacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına delalettir.

Rüyada patlıcan fidesi dikmek işlerinin yoluna girip kazancının artacağına, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine ancak bu durumlar karşısında yılmayıp azim ve sabır göstererek zorlukların üstesinden geleceğine ve başarılı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada nar fidesi dikmek huzurlu bir yaşam sürüleceğine, kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına inanılır.

Rüyada kiraz fidesi dikmek geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına işaret eder.

Rüyada bahçeye fide dikmek anne babanın üzüntü duyacağına, allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments