Rüyada kabak fidesi dikmek

Rüyada kabak fidesi dikmek güzel ve huzurlu günlerin geleceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, sorunlarının çözümünde destek olacağına, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve bu sayede çok huzurlu bir döneme gireceğine, kendisi kadar ailesinin de mutlu mesut günler geçireceğine, sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kabak fidesi dikmek gördüyseniz:

  • Tam da vazgeçmek üzereyken, hayatın getirilerinden maksimumda faydalanmak üzeresiniz.

Rüyada kabak fidesi dikmek hevesinin kursağında kalacağına, maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kabak fidesi görmek hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine, rüya sahibini çok heyecanlandıracak ve büyük firmalar arasına adını yazdırmasını sağlayacak işlere imza atacağına inanılır.

Rüyada marul fidesi dikmek çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına ve güzel ve sevinçli günler görüleceğine, azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada elma fidesi dikmek hasta olacağına, verimi ve başarıyı yakalayacağına alamet etmektedir.

Rüyada çilek fidesi dikmek verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine işaret eder.

Rüyada kiraz fidesi dikmek ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına alamet eder.

Rüyada patlıcan fidesi dikmek yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, çok sevilen bir kişinin yaptığı bir hatanın hoşgörü ile karşılanacağına delalet etmektedir.

Rüyada ceviz fidesi dikmek sıkıntılarını çözeceğine, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments