Rüyada sağ elinde kına görmek

Rüyada sağ elinde kına görmek saygısını toplayacağına, sağlığını geri kazanacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, hayatının güzelliklerle, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, tatsızlıklar çıkacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, hile ile mal elde edeceğine, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, yardıma muhtaç insanlar için kullanacağına, üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, sağlık sorunlarının biteceğine alamet eder.

Rüyada sağ elinde kına gördüyseniz:

  • Karşınıza çıkan imkanlardan düşünmeden istifade edebilirsiniz.

Rüyada sağ eline kına yakmak sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına ve büyük bir hastalık yüzünden kendisini uzun bir süre kötü hissedeceğine, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada sağ ele kına yakmak sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına rivayet eder.

Rüyada sağ elinde kına görmek girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, kendisini çok daha iyi hissedeceğine alamet eder.

Rüyada sağ elini kınalı görmek sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada sağ eli kınalı görmek eğer maddi bir durumsa elinde olan ne kadar para varsa bu kişi için harcayarak daha kötü bir duruma düşmesine ve daha fazla sıkılmasına engel olacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine alamet eder.

Rüyada sağ elde kına görmek mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına, hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine delalettir.

Rüyada sağ el öpmek kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, konuşmaz olacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada sağ elini görmek halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, çok büyük sorunlar yaşanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments