Rüyada elleri kınalı uyanmak

Rüyada elleri kınalı uyanmak işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, iş hayatında saygı göreceğine, hedeflere ulaşılacağına, kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, parasal olarak çok kazanç elde edileceğine, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, işlediği hayır nedeni ile çevresindekilerin taktirini kazanacağına işaret eder.

Rüyada elleri kınalı uyanmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz bir kişiyi planlarınıza dahil etmek için gayret gösterebilirsiniz.

Rüyada elleri kınalı uyanmak sıkıntılara karşı borç bulunamadığı için zararın daha da büyüyeceğine, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına yorulur.

Rüyada elleri kına görmek her zaman el üstünde tutulacağına, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada sağ elini kınalı görmek düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına ve ferahlığa ereceğine alamet eder.

Rüyada sol elinde kına görmek üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, allah’ın izni ile her zaman başarılı ve bol rızklı olacağına tabir olunur.

Rüyada ellerinde kına görmek aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, hayırlı bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada kınalı eller görmek çok büyük sıkıntılar çekileceğine, her şeyi kaybedip sıfırdan bir hayat kurmak zorunda kalınacağına alamet eder.

Rüyada erkek elinde kına görmek yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, bu sorunların aile hayatına yansımasından ötürü çok büyük tartışmalar yaşayacağına, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına alamet eder.

Rüyada kına yakılmış el görmek hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine, büyük bir üne sahip olunacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments