Rüyada elle top oynamak

Rüyada elle top oynamak rahatlığa ereceğine, iş hayatında çok büyük başarılara imza atacağına, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, hayırlı adımlar atılacağına, çalıştığı işte mevkisini korumak için pek çok çalışanla işbirliği yapılacağına, çok güzel ve kazançlı işlere adım atılacağına, kişinin maddi zarara uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada elle top oynamak gördüyseniz:

  • Kendi aşk veya evlilik hayatınıza büyük sorunlar yaratabilirsiniz.

Rüyada elle top oynamak zor zamanların geride kalacağına, emeklerinin boşa gideceğine, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına rivayet eder.

Rüyada top oynamak gol atmak uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına ve hastalıkların kişiyi yataklara düşürecek kadar ağır bir şekilde seyredeceğine, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına delalettir.

Rüyada arkadaşınla top oynamak sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok mutlu ve sevinçli olacağına alamet etmektedir.

Rüyada biriyle top oynamak bulunduğu mevkide yükseleceğine, işlerin yoluna gireceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına alamet eder.

Rüyada topla oynamak kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine, insanların karşısında saygıyla eğileceği ve onların sevgisine nail olacağı kadar büyük ve güzel işler yapacağına işarettir.

Rüyada mezarlıkta top oynamak aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına alamet eder.

Rüyada karanlıkta top oynamak büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, yine deyim yerindeyse onun yar ve yardımcısı olacağına işarettir.

Rüyada karda top oynamak hayırlı bir kısmetle evlilik yoluna girileceğine, kişiye haksızlık yapılmak istendiğine ve mal paylaşımında büyük sorunlarla karşılaşılacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments