Rüyada karanlıkta top oynamak

Rüyada karanlıkta top oynamak az ama öz insanla görüşme kararı alacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine ve karlı işlerden büyük paylar alacağına, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, kısa zamanda çok yol alınacağına, aile saadetinin de artacağına, kazancının artacağına, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada karanlıkta top oynamak gördüyseniz:

  • Hızla ilerlemenizi sağlayabilecek gruplara erişim sağlayabilirsiniz.

Rüyada karanlıkta top oynamak o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine, çok büyük başarılar elde edeceğine, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada karda top oynamak kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, ticari anlamda yön değiştireceğine alamet eder.

Rüyada başbakanla top oynamak kötülerin ve kıskançlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, işlerinin yoluna gireceğine, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşillikte top oynamak fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına aynı zamanda tez vakitte maddi durumunun iyileşeceğine, her şeyin gönlünce olacağına, mutluluğunun, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evde top oynamak daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle top oynamak çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına ve bu sayede işlerini daha rahat ve kolay bir şekilde ilerleteceğine, onun rahatının, keyfinin, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada kızla top oynamak mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada cimende top oynamak elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, disiplinli bir hayat sürme kararı alacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments