Rüyada mezarlıkta top oynamak

Rüyada mezarlıkta top oynamak yaşam standartlarının ve kazancının artacağına, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine, güçlükle elde edilecek başarı, doğru arkadaşlıklar, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına, kafasının rahat edeceğine, çalışmalarının karşılığında istediği takdiri ve ünvanı almayı başaracağına tabir olunur.

Rüyada mezarlıkta top oynamak gördüyseniz:

  • Karşılaşabileceğiniz sorunları kaçınılmaz olarak kabul edebilirseniz fazla zarar görmeden sıyrılabilirsiniz.

Rüyada mezarlıkta top oynamak elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, sıkıntıların, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine alamet eder.

Rüyada top oynamak gerçek yaşamınızda da bir seyahat yapacağınıza, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yakan top oynamak bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına işarettir.

Rüyada arkadaşınla top oynamak bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada denizde top oynamak özellikle geçmişte ödenmeyen veya kapandı sanılan bir borcun bugünlerde kişinin karşısına çok yüklü bir miktarda çıkarak can sıkıntısı yaratacağına, zorlu bir dönem geçirileceğine, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına tabir olunur.

Rüyada ünlü biriyle top oynamak sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine, dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada okulda top oynamak sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, çok büyük sıkıntılar çekileceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına alamet eder.

Rüyada yolda top oynamak aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, işlerinin ve düzeninin bozulacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments