Rüyada karda top oynamak

Rüyada karda top oynamak hayırlı yollar keşfedeceğine, kazanca ve ekmeğe kavuşacağına dolayısıyla da rahata ereceğine, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, kişinin maaşının harcamalara ve borçlara giderek kısa sürede tükeneceğine, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine, hanesine bolluk ve bereket dolacağına, sıkıntılarının biteceğine, elin bollaşacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, sorunların günden güne artacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada karda top oynamak gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızın tekliflerini kabul etmemelisiniz.

Rüyada karda top oynamak yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına, sevilen bir kişi olunacağına delalettir.

Rüyada karda futbol oynamak hayal kırıklığı yaşayacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine, elde bulunan bazı gayrimenkullerin satışa çıkarılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kart oynamak sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, doğru olanı seçeceğine işaret eder.

Rüyada karda oynamak aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, işlerin yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada deniz kenarında top oynamak her türlü fırsatın değerlendirilip, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına, işlerin ters gideceğine yorulur.

Rüyada sevdiğin kişiyle top oynamak kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, kötü duygularını yeneceğine yorulur.

Rüyada başbakanla top oynamak o işi canlandıracağına, ayaklandıracağına, o işten ekmek yiyeceğine, çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada erkeklerle top oynamak hasretin biteceğine ve yapılan bir çalışmanın beklenenden daha fazla yarar sağlayacağına, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına ancak bu işten de zarar görüleceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments