Rüyada kadınla el sıkışmak

Rüyada kadınla el sıkışmak muradına ermesine, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına, sorunların yakın zaman içinde artacağına, çok büyük miktarda para elde edeceğine, bu para ile girdiği işlerden çok zengin ve mal mülk sahibi biri olarak çıkacağına, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına, özellikle para konusunda şansının açılacağına, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına, bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine ve sağlık sorunları ile uğraşılacağına, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına alamet etmektedir.

Rüyada kadınla el sıkışmak gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi veya ilişkilerinizi ilgilendiren konularda esnek olabilirseniz kazanacaksınız.

Rüyada kadınla el sıkışmak sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, huzuru bozulan rüya sahibinin yanlış adımlar atacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada ünlü biriyle el sıkışmak gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, el üstünde tutulacağına, büyük bir ilgi ve değer göreceğine rivayet eder.

Rüyada elini sıkı tutmak böylece parasal olarak iyi bir duruma gelineceğine, güleceğine, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına yorulmaktadır.

Rüyada eli sıkıca tutmak başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine işaret eder.

Rüyada el sıkışmak bol muhabbette kalacağına, büyük fırsatlar yakalayacağına, bu fırsatları düzgün bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada tanıdık biriyle el sıkışmak kişinin günahlarına tövbe etmesi, sorunlarının kısa bir zaman içinde son bulacağına delalettir.

Rüyada el sıkışmamak çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, kalabalık bir aileye sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkeklerle el sıkışmak en sıkıntılı ve korkutucu anda bile allah’ın yardım edeceğine, kazancının azalacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments