Rüyada askerle el sıkışmak

Rüyada askerle el sıkışmak ele güne muhtaç olacağına, ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, farklı iş kollarına ulaşacağına, eline geçen paraları tutamayacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada askerle el sıkışmak gördüyseniz:

  • Herşeyden önce gereksiz harcamalara eğilimlisiniz.

Rüyada askerle el sıkışmak ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, nefsine hakim olamayan kişilerin daha fazlasını isterken daha da kötü bir duruma düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada kadınla el sıkışmak çok büyük mutluluk duyacağına ve aile hayatında da huzurlu ve sakin bir döneme gireceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada ünlü biriyle el sıkışmak zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada el sıkışmak yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına, güzel günler görüleceğine inanılır.

Rüyada ölü biriyle el sıkışmak bugüne kadar beklenen bir haberin gelmesiyle kişinin iştiraklerde, girişimlerde bulunacağına, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine yorulur.

Rüyada tanıdık biriyle el sıkışmak hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, kariyer edineceğine rivayet eder.

Rüyada başbakan el sıkışmak bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, sevdiği insanla arasına mesafe gireceğine alamet eder.

Rüyada patronla el sıkışmak umudu ve gücünü yitirmeyeceğine, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments