Rüyada elini jiletle kesmek

Rüyada elini jiletle kesmek sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, büyük bir proje için kurulacak bir ortaklık kurulacağına, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, kafasındaki her soruya cevap bulacağına, kazancının çok düşeceğine, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına, çalışmalarının meyvelerini rahata kavuşarak toplayacağına işaret eder.

Rüyada elini jiletle kesmek gördüyseniz:

  • Olaylar daha az korkutucu olmaya başlıyor.

Rüyada jiletle elini kesmek birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına delalettir.

Rüyada elini jiletle kesmek insanların hayır dualarının alınacağına, rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine işaret etmektedir.

Rüyada jiletle kesmek hiçbir eksiğinin olmayacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, kazanca ve ekmeğe kavuşacağına dolayısıyla da rahata ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada jiletle parmak kesmek hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, iş hayatınızda başarıdan başarıya koşacağınıza alamet etmektedir.

Rüyada jiletle yüzünü kesmek zor zamanların geride kalacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada saçı jiletle kesmek ailede var olan sıkıntıların bir ayrılığa neden olacağına, kişinin sabrının ve cefakâr oluşunun karşılığını güzel, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına alamet eder.

Rüyada jiletle sakal kesmek var olan hastalıklarının şifa bulacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada saçını jiletle kesmek rızkını kazanırken zorlanmayacağına, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments