Rüyada eline güvercin almak

Rüyada eline güvercin almak sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına, sorunlarından ve içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına, uzun süre kendini toparlayamayacağına, rakiplerin her konuda fark atacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada eline güvercin almak gördüyseniz:

  • Birbirinizin isteklerini yerine getirerek daha da mutlu olacaksınız.

Rüyada elinde beyaz güvercin görmek sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, kendisi için çok zor atlatacağı kötü ve sorunlu günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada güvercinin eline konduğunu görmek yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, parasal olarak genişliğe çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada elinde güvercin tuttuğunu görmek mal mülk sahibi olacağına, önemli yerlere geleceğine, verilen sözlerin yaşanack sorunlar yüzünden gerçekleştirilemeyeceğine işaret eder.

Rüyada beyaz güvercini elinde tutmak yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, bu kişilerin destek vermesi ile yeni bir işe başlayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada güvercini elinde tutmak işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına delalettir.

Rüyada eline güvercin almak kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine ve hayatının toparlanacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine delalettir.

Rüyada başkasının elinde güvercin görmek iş hayatında büyük atılımlar yapacağına ve çok büyük başarılar ile birlikte kazançlar elde edeceğine, yaptığı iyiliklerin karşılığını göreceğine işarettir.

Rüyada güvercin eline almak askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, zor günler geçireceğine ve çözümsüz kalacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments