Rüyada başkasının elinde güvercin görmek

Rüyada başkasının elinde güvercin görmek çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine ve karlı işlerden büyük paylar alacağına, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, planlı ve programlı davranacağına, azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, kimsenin arkasından konuşmayacağına, iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının elinde güvercin gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işlerinizin veya yaratıcılığınızın size daha fazla maddi getirileri olabilir.

Rüyada güvercini eline almak sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada elinde beyaz güvercin görmek sorun üstüne sorun yaşanacağına, endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine rivayet eder.

Rüyada başkasının elinde güvercin görmek adından söz ettirecek adımlar atacağına, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz güvercini elinde tutmak bereketli işlere gireceğine, maddi sıkıntıların biteceğine, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına rivayet eder.

Rüyada eline güvercin almak hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, yükünün hafifleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada güvercin eline almak çeşitli fırsatlar elde edeceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, sıkıntıların, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada elinde güvercin tuttuğunu görmek atılan adımlardan ötürü çok sorun yaşayacağına, özellikle geçmişte ödenmeyen veya kapandı sanılan bir borcun bugünlerde kişinin karşısına çok yüklü bir miktarda çıkarak can sıkıntısı yaratacağına delalettir.

Rüyada güvercini elinde tutmak ileride yaşanabilecek sağlık sorunları için çeşitli kontrollerden geçileceğine, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments