Rüyada güvercinin eline konduğunu görmek

Rüyada güvercinin eline konduğunu görmek yüzünün güleceğine, hayatının düzene gireceğine, başarılarının ve zaferlerinin artacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine ve maddi olarak büyük bir darbe alacağına, hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu arabaya kavuşacağına, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine, işlerine yeteri kadar konsantre olamaması neticesinde kovulma tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, yetim sevindireceğine yorulur.

Rüyada güvercinin eline konduğunu gördüyseniz:

  • Belli bir planınız kabul görebilir veya hızla yenilenmesi gerektiği ortaya çıkabilir.

Rüyada güvercinin eline konduğunu görmek sorunlarının yakın bir zamanda allah’ın izni ile son bulacağına, kendisine gelir getiren yolların açılacağına delalettir.

Rüyada güvercinin başına konduğunu görmek ferahlayacağına, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine, sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada güvercinin omzuna konduğunu görmek kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, durumu düzeltmek için elden gelen her şeyin yapılacağına delalettir.

Rüyada güvercin konduğunu görmek yeni bir işe girileceğine, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada başına güvercin konduğunu görmek hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz güvercinin omzuna konduğunu görmek hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine işarettir.

Rüyada kelebeğin eline konduğunu görmek büyük kazançlar elde edeceğine, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada buse kondurmak kariyerinde atılım yapacağına, ticaretinin de hızlanacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments