Rüyada elinde yumurta tuttuğunu görmek

Rüyada elinde yumurta tuttuğunu görmek alın teri ve tırnaklarıyla kazandığı parayı sevdikleri ile afiyet içinde yiyeceğine, sonucun kişi için hayırlı olacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine, beklenen gelişmelerin olumlu şekilde sonlanacağına, büyük sorunlar yaşayacağı bir dönemi neredeyse hiç zarar görmeden atlatacağına, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına delalettir.

Rüyada elinde yumurta tuttuğunu gördüyseniz:

  • Planlarınızı basit tutmanızda fayda var.

Rüyada elinde yumurta tuttuğunu görmek çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, hayatının güllük gülistanlık olacağına işaret eder.

Rüyada elini birinin tuttuğunu görmek sevdiği kişilere kavuşacağına, maddi ve manevi olarak uğradığı zararların telafi edileceğine delalettir.

Rüyada birinin elinizi tuttuğunu görmek ekonomik durumunun düzeleceğine, iş yerinde görevini zorla yerine getireceğinden dolayı amirlerinden ikaz alacağına işaret etmektedir.

Rüyada yılanı elinde tuttuğunu görmek yaraların merheminin bulunulacağına, küs olduğu bir kişiyle yeniden barışma delalettir.

Rüyada el tuttuğunu görmek kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin elini tutmaya çalışmak hak yolundan bilerek ve isteyerek ayrılacağına, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına alamet etmektedir.

Rüyada elini tuttuğunu görmek hayat içinde yeni ve bembeyaz bir sayfa açılacağına, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine delalettir.

Rüyada arkadaşının elini tuttuğunu görmek bunun sebebinin de başka kişi veya kişiler olacağına, makbul olan mallardan alın terinin ve emeklerinin karşılığında hak ettiği şekilde nasipleneceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments