Rüyada elinde soğan görmek

Rüyada elinde soğan görmek kendisini ve adını yüceltecek ameller yapacağına, herkesin desteğinin alınacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, zarar ettiğini düşünürken bu işten kat be kat gelir elde edeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına ve daha büyük sıkıntılara gireceğine, yaşadığı zor günlerin biteceğine, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, sahip olduklarından ve allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, açlık, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada elinde soğan gördüyseniz:

  • Bazı konularda yaşanabilecek hoşnutsuzlukları alttan almaya çalışın.

Rüyada başkasının elinde soğan görmek moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına delalet etmektedir.

Rüyada elinde soğan görmek fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına rivayet eder.

Rüyada elinde soğan tutmak yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine delalettir.

Rüyada bahçeden soğan toplamak ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına, kurulu düzeninin devam edeceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına alamet eder.

Rüyada kuru soğan koklamak ailevi sorunların bir türlü sonuçlanmayacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine işarettir.

Rüyada yeşil soğan kesmek asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, bu sayede çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine, uğranılan haksızlıktan kurtulmaya alamet etmektedir.

Rüyada birine yeşil soğan vermek çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, rahatın kaçacağına delalet eder.

Rüyada baş soğan görmek beklentilerin boşa çıkmayacağına, huzura, keyfe, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments