Rüyada yeşil soğan kesmek

Rüyada yeşil soğan kesmek işten yana kısmetinin kapanacağına, yeni insanlarla tanışacağına, problemlerin dağ gibi büyüyeceğine, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına, eşlerin birbirlerinden çok soğuyacaklarına ve bu durumu ortadan kaldırmak için araya giren bazı kişilerin işlerin daha da içinden çıkılmaz bir hal almasına sebep olacağına, keyfinin yerine geleceğine, geçiminin kolaylaşacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde insanların dikkatini çekeceğine, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil soğan kesmek gördüyseniz:

  • Sevginizi göstermeli veya pratik olmaya gayret etmelisiniz.

Rüyada yeşil soğan kesmek şansın önünün kesileceğine, kafasını kurcalayan sorunların biteceğine bu sayede de iş ve tahsil hayatına daha kolay adapte olacağına işaret eder.

Rüyada taze soğan kesmek gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, kazancını katbekat arttıracağına alamet eder.

Rüyada soğan kesmek kişinin evliliğinde her zaman güvensiz, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, herkesin sevdiği, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada soğanın başını kesmek dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, hayır getirecek yollara girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada soğan başı kesmek iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine, çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine inanılır.

Rüyada kuru soğan kesmek fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına ve hayır göreceğine rivayet eder.

Rüyada bıçakla soğan kesmek üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine, insan sevindireceğine yorulmaktadır.

Rüyada maydanoz yeşil soğan görmek şansının döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, yüklü siparişler alacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments