Rüyada kuru soğan koklamak

Rüyada kuru soğan koklamak verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, yarınlarına inanacağına ve kendisine lütuf edilen ömrün kıymetini bileceğine, özellikle değer verilen, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, kişinin yüzünün güleceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına, kendisini hayretler içinde bırakacak sözler işiteceğine, kendi işine kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kuru soğan koklamak gördüyseniz:

  • Maddi açıdan planlı olmanız gerekiyor.

Rüyada kuru soğan koklamak sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine, o kişilerden güzel sözler duyulacağına ve jestler görüleceğine rivayet eder.

Rüyada kırmızı kuru soğan görmek maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına, arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine alamet etmektedir.

Rüyada soyulmuş kuru soğan görmek yapılan bir evlilikten pişman olunacağına, umutlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuru soğan görmek hastalıklarının düzeleceğine, elinin bollaşacağına, çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına ve büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada tatlı kuru soğan yemek yeni fırsatlar elde edeceğine, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine inanılır.

Rüyada topraktan kuru soğan çıkarmak eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, dertlerin, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, bazen umutlarını yitireceğine bazen de yaşayacağı sürpriz ve müjdeli gelişmeler sayesinde yeniden hayal kuracağına alamet etmektedir.

Rüyada çok kuru soğan görmek dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, çalışkanlığı, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına, kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine işaret eder.

Rüyada kuru soğan temizlemek bir proje sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına, çok büyük paralar kazanılacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments