Rüyada baş soğan görmek

Rüyada baş soğan görmek yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, yanlış anlaşılacağına ve tüm işini gücünü bırakarak kendisini doğru ifade etmek ve aklamak için nefes tüketeceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, kişinin ailesine karşı haksız bir tutum içinde olması yüzünden anne babası ile de arasının açılacağına, yıpranacağına, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına delalettir.

Rüyada baş soğan gördüyseniz:

  • Karşıaşabileceğniz engeller, zorluklar sizi engellemekten çok adeta harekete geçmeniz için kamçılıyor.

Rüyada soğan başı kesmek çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, kötü işlere girmeyeceğine inanılır.

Rüyada soğanın başını kesmek hayatına yeni bir yön vereceğine, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada baş soğan görmek kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, dişe diş savaşacağına işarettir.

Rüyada kuru soğan vermek kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, yardım severliği sayesinde elinden geleni yapacağına tabir olunur.

Rüyada soğan salatası görmek elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada soğanın görmek çirkin amellere, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına yorulur.

Rüyada soğan toplamak kayıplarını yerine koyması için uzun zamanlar geçeceğine, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada taze soğan yemek kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, kısa zamanda çok yol alınacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments