Rüyada birine yeşil soğan vermek

Rüyada birine yeşil soğan vermek zenginlik elde edeceğine, lüks içinde olacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, kazancın, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, huzuru kaçıran durumların ortadan kalkacağına, çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, kolay yoldan gelir elde edeceğine, geçim derdinin olmayacağına, istediklerini elde edeceğine, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına, güzel davetler alacağına tabir olunur.

Rüyada birine yeşil soğan vermek gördüyseniz:

  • Duygusal bir durumun sizi eğlenceden mahrum bırakmasına izin vermeyin.

Rüyada ekmek arası yeşil soğan yemek her koşulda allah yolundan yürüyeceğine, kendisini çok iyi hissettirecek, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına işarettir.

Rüyada yeşil soğan soymak gerek aile hayatında gerekse de iş hayatında bazı üzüntüler yaşayacağına, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine inanılır.

Rüyada bahçeden yeşil soğan almak maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tarlada ekili yeşil soğan görmek bebek gülümsüyorsa işlerin açılacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil soğan yediğini görmek bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına, kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine delalettir.

Rüyada yeşil soğan çıkarmak el attığı birçok işte zarar edeceğine, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil soğan bahçesi görmek yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına, iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına tabir olunur.

Rüyada temizlenmiş yeşil soğan görmek çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına, işlerinde kendisini yoran ve sıkan şeylerin ortadan kalkacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments