Rüyada çiğ kurbağa yediğini görmek

Rüyada çiğ kurbağa yediğini görmek başı sıkışan bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, hayırsız kişilerle muhatap olmak zorunda kalınacağına, biraz dinleneceğine, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına, kişinin başarıları nedeni ile ülke dışında da ünleneceğine, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, rahatsızlıkların son bulacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine, verilen emeklerin boşa gideceğine işaret eder.

Rüyada çiğ kurbağa yediğini gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkiler olarak güçlü olmakla birlikte, şansınız bunun tam tersidir.

Rüyada çiğ kurbağa yediğini görmek sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, mutluluk ve huzur bulacağına rivayet eder.

Rüyada çiğ kurbağa yemek şans ve kısmet elde edeceğine, hayırlı kapılara ulaşacağına, kendisine yeni kısmetler sunacağına alamet eder.

Rüyada birinin kurbağa yediğini görmek başarıya giden yolların önünde bazı engeller olacağına, sorun yaşasalar da her sıkıntının hane içinde kalacağına rivayet eder.

Rüyada pişmiş kurbağa yediğini görmek kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine yorulur.

Rüyada yılanın kurbağa yediğini görmek yeni çalışmalar yapılacağına ve sorunların düzeltilmesi için büyük bir uğraş verileceğine, dünya malı edinerek rahata kavuşacağına yorulur.

Rüyada kurbağa yediğini görmek ele geçen para miktarının artmasıyla da kişinin yepyeni bir hayata adım atacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına yorulur.

Rüyada çiğ sarımsak yediğini görmek hayırlı ve güzel günler görüleceğine, atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına, işlerin sürekli büyüyeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çiğ yumurta yediğini görmek hayatındaki her şeyi kaybedeceğine, başına gelen kötü olaylardan ötürü yıpranacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments