Rüyada elin kesildiğini görmek

Rüyada elin kesildiğini görmek sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, çevreye karşı itibarın artacağına, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine, birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, zorluklarını aşacağına, kişinin bereketli bir döneme girerek, refah içinde yaşayacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, kısa süre içinde engelleneceğine tabir olunur.

Rüyada elin kesildiğini gördüyseniz:

  • Yaşam koşullarınıza veya hayatınıza faydası olacağını düşünüyorsanız belli jest ya da yardım talepleri arayışınız olabilir.

Rüyada ellerinin kesildiğini görmek unvan sahibi olacağına, kendisini mutsuz hissetmesine neden olan duygu ve düşüncelerinden arınacağına alamet etmektedir.

Rüyada sol elinin kesildiğini görmek hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine yorulur.

Rüyada elinin kesildiğini görmek deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada elinin camla kesildiğini görmek rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine, her istediğini elde edeceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına alamet etmektedir.

Rüyada kendi elinin kesildiğini görmek islam inancına paralel bir hayat sürdürüleceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada sol elin kesildiğini görmek afiyette giden düzeninden olacağına, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada sol eli kesilmek uzun bir zaman boyunca tedavi göreceğine, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada eli kesilmek hem zafer ve mutluluk hem de kazanç elde edeceğine, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments