Rüyada eli kesilmek

Rüyada eli kesilmek zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine ve çok saygın bir konuma sahip olacağına, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve allah yolunda yürüyeceğine, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, toplum içindeki saygınlığının artacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine yorulur.

Rüyada eli kesilmek gördüyseniz:

  • Ortaya çıkarttıklarınız ya da ortaya çıkanlar sizi çok fazla heyecanlandırmasa da, elinizden geleni yapmalısınız.

Rüyada sağ elin kesildiğini görmek maddi konularda zayıf düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, yaşantısının çok daha kolay ve konforlu hale geleceğine delalettir.

Rüyada babasının elinin kesildiğini görmek istenen çalışmaların gerçekleştirilemeyeceğine, yorgunluktan ve uzun zamandan beri aynı işi yapmaktan ötürü çok sıkıntılı olacağı, bu yüzden dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına delalettir.

Rüyada başkasının ellerinin kesildiğini görmek hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, rüya sahibinin etrafına hayır göreceği kimselerin dolacağına yorulmaktadır.

Rüyada elinin üstünün kesildiğini görmek istenilen bir birliktelikten sonra yapılacak mutlu bir evlilik yapacağına, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine işarettir.

Rüyada sol elin parmaklarının kesildiğini görmek yakın bir dostla ters düşüleceğine, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine delalet eder.

Rüyada elinin kesildiğini görmek çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, alışkanlıklarını değiştirmek zorunda kalacağı gibi, konforundan da ödün vereceğine tabir olunur.

Rüyada başkasının elinin kesildiğini görmek vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, zor bir dönemi zararsız bir şekilde atlatacağına rivayet eder.

Rüyada sol eli kesilmek tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments