Rüyada ellerini şiş görmek

Rüyada ellerini şiş görmek zenginlik içinde olacağına, bolluğa ve berekete kavuşacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, yolculuğa çıkmaya, adının lekelemek için kurulmuş kumpaslardan kendini temize çıkaracağına, çok hayırlı işlere atılacağına ve yaptığı işlerde her zaman çok büyük başarılar göstereceğine, sıkıntıların sona ereceğine, yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, gelişmelerin olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ellerini şiş gördüyseniz:

  • Gerçekçi olmakta fayda var.

Rüyada ellerinin şiştiğini görmek ancak iş hayatında sahip olunan itibar sayesinde bu sorunun kısa bir sürede bertaraf edileceğine, kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine rivayet eder.

Rüyada şişmiş el görmek yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, rüyayı gören kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, afiyette giden düzeninden olacağına inanılır.

Rüyada elinde şişlik görmek azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine, yüzünün gülmeye başlayacağına, şansının ve bahtının açılacağına, yükünün hafifleyeceğine işaret eder.

Rüyada elin şiştiğini görmek özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ellerin şiştiğini görmek kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına, manevi olarak çökmekle kalmayacağına delalettir.

Rüyada el bileğinin şiştiğini görmek hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine işaret eder.

Rüyada elinin şiştiğini görmek iş hayatında değişiklik yapacağına, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına delalet eder.

Rüyada ellerini şiş görmek çok büyük bir şok yaşayacağına, tüm hayatının durma noktasına geleceğine, tez zamanda duyulacak hayırlı bir habere işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments