Rüyada ellerin şiştiğini görmek

Rüyada ellerin şiştiğini görmek uzun bir süre boyunca rahatsızlık yaratacak bir kişinin iş hayatında sürekli rüya sahibinin karşısına çıkacağına, kendisini tatmin etmeyecek, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, iş hayatında büyük hezimetler alacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir işle birlikte özgüvenin daha da artacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada ellerin şiştiğini gördüyseniz:

  • Şüphelenmeyi bırakıp, kabul etmelisiniz.

Rüyada elinde şişlik görmek endişe ettiği işlerin son bulacağına, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına yorulur.

Rüyada şiş el görmek zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine delalettir.

Rüyada eli şiş görmek sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına, tüm arzularının yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada elleri şiş görmek sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına yorulur.

Rüyada elin şiştiğini görmek her geçen gün sorunların artacağına, mirasa yorulur.

Rüyada elini şişmiş görmek verilecek emek sayesinde iş hayatında büyük bir kazanç elde edileceğine, kafasının rahat olacağına, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine delalettir.

Rüyada ellerini şişmiş görmek yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, girdiği her yeni ortama ayak uydurabileceğine rivayet eder.

Rüyada ellerini şiş görmek kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine, moralinin düzeleceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments