Rüyada elini şişmiş görmek

Rüyada elini şişmiş görmek karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, ardından iş hayatı ile ilgili olarak bazı adımlar atacağına, doğru yoldan çıkıldığı an itibariyle düşmanlarda artış görüleceğine, ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine ve kararlaştırılan noktaya ulaşmak için birçok kişi ile işbirliği yapılacağına, girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, hakkında kötü düşünen ve ekmeğiyle oynayan insanların pişman olacaklarını ifade eden rüya, tatsız günlerin geride bırakılacağına, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine tabir olunur.

Rüyada elini şişmiş gördüyseniz:

  • Uzaklarda bulunan arkadaşlarınızdan alacağınız bir haber isteklerinizi harekete geçirebilir.

Rüyada ellerinin şiştiğini görmek ailesini de mutlu edeceğine, hastalıklarının düzeleceğine yorulmaktadır.

Rüyada elinde şişlik görmek tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına, ödeme güçlü çekeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına işaret etmektedir.

Rüyada şiş el görmek vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve sorun yaratacak bir projeye dâhil olunacağına, kötü ve sorunlu bir dönemden geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada elleri şiş görmek ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine, herkesi doğru yola çağıracağına, maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına inanılır.

Rüyada elini şişmiş görmek zararlı bir alışkanlıkla uğraşmak zorunda kalınacağına, sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, kazancın artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elin şiştiğini görmek çok fazla zarara sebep olmayacağına, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına tabir olunur.

Rüyada ellerini şişmiş görmek elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada şişmiş el görmek mutlu bir beraberlik yaşayacağına, kişinin her işi severek yapacağına delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments