Rüyada başkasının ayağına kına yakmak

Rüyada başkasının ayağına kına yakmak sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, hayallerinin yıkılacağına, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, çok yorulduğuna ve yapacağı şeyler sayesinde hayatında çok büyük değişiklikler olacağına, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine ve işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına ve düşmanların bu durumdan yararlanmak için atağa geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının ayağına kına yakmak gördüyseniz:

  • Nedeni olmayan sinir gerilimleriniz olabilir.

Rüyada eline ve ayağına kına yakmak sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, kalbinin temiz olması, niyetlerinin de hayır taşıması sayesinde karşısına aksiliklerin, kötülüklerin, kaza ve belaların çıkmayacağına işarettir.

Rüyada ayağa kına yakmak sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, onun tarafından haksızlığa ya da iftiraya uğrayacağına işarettir.

Rüyada ayak parmaklarına kına yakmak sorunların çalışmaları baltalamayacağına, çocukluk arkadaşlarının birbirine kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada ayağına kına yakmak kazancın bir değil en az iki kat arttırılacağına, sahip olduğu kılları sattığını gören kişinin de allah yolunda ilerleyip, ilim irfan sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada ellere ve ayaklara kına yakmak korkularından kurtulacağına, hayata karşı cesaretleneceğine, pişman olacağı şeyler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının ayağına kına yakmak maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına alamet eder.

Rüyada el ve ayaklara kına yakmak aralarından su sızmayacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, daha çok önemli başarılara sahip olacağına işaret eder.

Rüyada ayaklarına kına yakmak çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, rahatsızlıklarla boğuşulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, düzenin bozulacağına, haneye nifak gireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments